Nyttiga seminarier och konferenser

Konferenser och seminarium är överlägset det bästa sättet att få yrkesverksamma personer att samla in ny information och att få diskutera arbetsrelaterade frågor. Men det finns även andra sätt att delta i seminarium och konferenser och kan ha mer politiska och privata agendor. Det handlar då om nyttiga konferenser och seminarier som behövs för att personal och privatpersoner ska kunna utvecklas. Matnyttiga konferenser kan innefatta miljö och säkerhetstänkande, bland annat kan det handla om cykling och säkerhet:

Enligt trafikkontoret rapporteras runt 300 cykelolyckor i Göteborg varje år. I en tredjedel av fallen skadas någon av de inblandade allvarligt. Dödsolyckor är mycket ovanliga och enligt trafikkontorets senaste uppgifter inträffar en eller två under ett år.

För att sätta fokus på säker cykling i Göteborg hålls ett seminarium på trafikkontoret på onsdagskvällen. Såväl Irene Isaksson Hellman som representanter från kommunen och Chalmers deltar.

Utmärkta platser att konferera på

Ästad Gård Konferens Göteborg är en utmärkt plats att konferera på, med flera års erfarenhet av vad som efterlängtas på konferenser så är detta satt i fokus. God mat, vacker natur, avkoppling och aktiviteter är bara några av de saker som uppskattas hos konferensbesökarna. Allt detta får man på Ästad Gård och man behöver inte bli besviken. Att konferera i närheten av storstaden så är det till all fördel då det är lätt att ta sig runt och kommunikationerna är mycket bra helt enkelt. Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg är självklara favoriter i valen för att hålla konferenser. Det blir nära till alla stora flygplatser och stationer för de som behöver ta sig hem snabbt eller till och med vidare till nästa stad.