Marknadsför konferensen med beachflaggor

Ställer du till med en konferens på ett offentligt ställe är ett bra sätt att nå ut till alla genom att placera beachflaggor runt om i lokalerna så att förbipasserande kan se vad ni konfererar om. Det är ett bra sätt att få nya intresserade kunder eller sympatisörer. De är enkla att ta med sig och är ett snyggt och stilrent sätt, inte störande för någon.  

Styr du upp en konferens eller ett seminarium, kanske som ska väcka någon form av intresse eller debatt, kan ett bra sätt att marknadsföra det på vara genom att sätta upp flaggor lite varstans som kan väcka uppmärksamhet. Genom korta budskap eller någon logga du vill att folk ska komma ihåg kan du enkelt få upp intresset. Du kan hitta beachflaggor till bra priser hos Skyltab och sedan är det bara att sätta igång.

Beachflaggor syns

Några man kan låta sig inspireras av är Sveriges kvinnolobby som arrangerade Sveriges största konferens för jämställdhet. Det är ett kort och koncist budskap som täcker ett spektra av organisationer och intressenter från i princip varje bransch i hela Sverige. När många kan samlas under ett konkret mål har du redan kommit halvvägs. Det är enkelt att nå ut med budskapet på beachflaggan och genast ser omgivningen vad det är ni har samlats för att diskutera.

Några som är vana vid att synas för allmänheten är olika statliga myndigheter. Valnämnden vill synas och höras när det är valdag, så att folk ska hitta rätt till vallokalerna. Även de använder sig av beachflaggor:

”I år har vi skaffat beachflaggor som vi sätter utanför lokalerna så att folk ska hitta rätt”, berättar Marie Sohlberg.

Jo, det råder ingen tvivel om att det här är ett mycket bra och stilrent sätt att sprida information om vad det är man gör.