Inspirera och utbilda dina anställda

Idag är det många företag, speciellt i Stockholm där många stora företag sitter, som satsar allt mer på både internutbildningar och kommunikation inom företaget. Fler och fler förstår vikten av att ha anställda som trivs och mår bra i arbetet. Genom en ergonomisk arbetsplats som gör att de anställda mår bra fysiskt, samt en prestigelös stämning på företaget där alla erbjuds samma möjligheter att utvecklas och växa, kommer det även gå bättre för företagets affärer. Nöjda anställda ger nöjda kunder som genererar bättre affärer.

Att kommunicera med event är ett mycket populärt och bra sätt att nå ut till sina anställda. Är man ett väldigt stort företag kan det vara svårt för ledningen att hinna ta sig tid för varje enskild individ och när det gäller nyheter inom företaget eller internutbildningar som är till för alla kan det vara bra att anordna ett event där en föreläsare eller chef utbildar och utvecklar de anställda.

Eller varför inte ge dina anställda lite extra inspiration och motivation genom att ha en stark och inspirerande talare som David Lega? Få ett smakprov i videon nedan där David Lega föreläser i Globen i Stockholm.